PRISOVERSIKT

Vi vet ikke hva minnene dine er verdt, men her er våre priser
BASIS
2790,-

 • Harddisk
 • Solid State-stasjoner (SSD)
 • Flash-stasjoner (Minnepen o.l)
 • Gratis diagnose
  Hvis vi ikke kan gjenopprette noe av innholdet ditt, betaler du ingenting! Alle priser er inkl mva.
Basis+
3790,-

 • + Stasjonen er større enn 2TB
 • + Disken er kryptert
 • + Disken har USB-port innebygd i kretskort
 • Hvis 1 av disse
  elementene gjelder
  Hvis 1 av disse elementene gjelder blir det Basis+ pakken du må bruke, hvis 2 av disse elementene gjelder blir det Basis++ pakken. Alle priser er inkl mva.
Basis++
4790,-

 • + Stasjonen er større enn 2TB
 • + Disken er kryptert
 • + Disken har USB-port innebygd i kretskort
 • Hvis 2 av disse
  elementene gjelder
  Hvis 1 av disse elementene gjelder blir det Basis+ pakken du må bruke, hvis 2 av disse elementene gjelder blir det Basis++ pakken. Alle priser er inkl mva.

SKJULTE TILLEGG?

Du vil ikke få noen overraskelser når datagjenopprettingen er ferdig.

Lave Priser

85% av våre kunder betaler 2790,- for deres gjenopprettede data (unntatt frakt og overføringsstasjon, om nødvendig). Alle priser er inkl mva.

Trygghet

Hvis vi ikke kan gjenopprette noe av innholdet ditt, betaler du ingenting!

Gratis diagnose

Vi ufører en diagnose på din disk, og er det ikke mulig å gjenopprette noe så betaler du heller ingenting for diagnosen.

Vil du ikke beholde det vi gjenoppretter?

Vi tar 1290,-  i arbeidsavgift hvis du ikke vil ha dataene vi kunne gjenopprette (dersom vi gjenoppretter mindre enn 99% av dataene dine).

Pris garanti

Vår maksimale pris for gjenoppretting av én enkelt harddisk er 4790,- (unntatt donordeler, dersom dette er aktuelt).

Media typer

RecoverData gjennoppretter fra defekt harddisk, NAS, SSD-disk, mobiltelefon, digitalminne eller andre lagringsenheter.
hard-drive-656128_1280

HAR DU FLERE SPØRSMÅL?

Når dataene dine er gjenopprettet, flyttes filene til en ny harddisk.

Her er hva du trenger å vite om du vil kjøpe en harddisk fra oss: Alle våre harddisker er helt nye. Vanligvis bruker vi Seagate men, det kan også være fra andre kjente merker som Hitachi, Toshiba, Samsung eller Western Digital.

2,5″ EKSTERN USB 3 HARDDISKER (disse stasjonene kobles til din datamaskin med en USB-kabel):

500GB: 890,-
1TB: 1090,-
2TB: 1290,-

3,5″ DESKTOP USB 3 HARDDISKER (disse stasjonene drives med strøm adapter / stikkontakt):

3TB: 1590,-
4TB: 1890,-
6TB: 1990,-

Vi har større harddisker tilgjengelig om det skulle være nødvendig.

Om lag 25% av harddiskene vi mottar, har dårlige lesehoder (disse er oftest harddisker som har blitt mistet/falt i bakken). Vi prøver alltid å tilby kundene muligheten til en rimelig delvis gjenoppretting, ved å deaktivere de dårlige lesehodene og gjenopprette dataene ved hjelp av de resterende gode lesehodene. Men noen ganger er den eneste muligheten til å gjenopprette data på, å erstatte de defekte delene i harddisken. Kostnaden for donorharddisk er 1390,- (forutsatt at vi ikke allerede har donordelen på lager og ikke kan deaktivere det dårlige hodet og gi en «delvis gjenoppretting»). Du kan også avvise vårt forsøk med donor harddisk, da returnerer vi din harddisk.

Hvis du har en iBook, PowerBook, MacBook Pro, iMac / All-in-One PC eller en bærbar PC som er vanskelig å åpne, kan vi gratis hjelpe med å ta ut harddisken. Vi kan bare utføre datagjenoppretting med direkte tilgang til harddisken.

Etter at datagjenopprettingen er ferdig (vellykket eller ikke), har du 14 dager til å betale for gjenopprettingen (eller betale for frakt tilbake dersom gjenoppretting ikke var vellykket). Etter 14 dager er det en lagringsavgift på 149,- per uke for å beholde harddiskene og tilbehørene. Dersom betaling ikke har kommet inn i løpet av 60 dager vil vi, grunnet vår begrensede lagringskapasitet, resirkulere harddiskene og tilbehøret ditt.

For «gjenoppretting av slettede filer» og «formatgjenoppretting» av harddisker, belaster vi fullpris før vi starter arbeidet.

Denne avgiften tilbakebetales ikke. Vi vil hente ut hver fil som kan gjenopprettes. Denne ikke-refunderbare policyen gjelder også for gjenoppretting av «overskrevne» filer og «tapte» filer.

Vi belaster denne avgiften før arbeidet starter fordi vi vil gjenopprette alle mulige filer fra stasjonen. Men vi kan umulig vite hvilke filer som vil bli gjenopprettet før gjenopprettingen er fullført.

Når gjenopprettingen er ferdig, har vi gjenopprettet 100% av sektorene på stasjonen og 100% av filene som kunne gjenopprettes. Men siden slettede / formaterte filer kan ha blitt overskrevet, kan vi ikke garantere hvilke filer som vil bli gjenopprettet.

På grunn av mekanismen i en slettet, formatert eller overskrevet / manglende filgjenoppretting, kan du ende opp med å betale full pris og ikke få tilbake filene du trenger. Dette er en risiko du må godta hvis du ønsker å benytte deg av gjenoppretting.

* Merk: vår tilleggsavgift for harddisker med USB-kretskort eller som er kryptert gjelder ikke for «slettede filer» eller «format»-gjenopprettinger, med mindre vi trenger å kopiere/klone harddisken (det vil si hvis den har dårlige sektorer og / eller firmware-korrupsjon).

Vi anbefaler å bruke en ekstern overføringsstasjon for å lagre gjenopprett innhold på. Selv om det er mulig å flytte de gjenopprettede filene tilbake til den opprinnelige harddisken, er dette ikke tilrådelig siden ytterligere gjenopprettingsforsøk ville være umulig.