Om RecoverData

Når du tenker at minner, arbeid eller andre digitale filer er tapt, kan Recoverdata hjelpe. Vi hjelper deg med gjenoppretting av tapt data fra flere digitale medier, slik at du får tilbake det du mistet. Dine data er viktige, og det er derfor viktig for oss at du trygt skal kunne levere fra deg dine lagringsmedier.

Vi streber etter å gi deg en trygg opplevelse, til faste, lave priser.

Recoverdata ble startet- og drives av Glenn Ødegård. Det hele startet i 2016, med en defekt harddisk og en x-kollega som gav Glenn en utfordring. Han hadde da flere år med erfaring fra epleboden.no, hvor han jobbet med reparering av apple-maskiner og bacup av harddisker. Han fikk tillit til å gjenopprette verdifulle familiebilder og videoer, og dette førte til Recoverdata.

Kontakt oss

Hvorfor velge oss?

Her er noen av grunnen til av vi synes du bør velge RecoverData dersom du har mistet bilder, dokumenter eller annen data du vil gjenopprette!

SIKKER gjenoppretting

Har du mistet data? Uansett hva slags enhet det gjelder og hva som har skjedd er det stor sjanse for at vi kan hjelpe deg.
Les mer

FAST lavpris

Vi vet hvor bittert det kan være å miste data. Vår målsetning er å tilby datagjenopprettings tjenester av god kvalitet til en fornuftig pris.
Les mer

SIKKER sletting

Recoverdata tilbyr sikker sletting fra ethvert lagringsmedium. Vi sørger for at alle data er fullstendig slettet og ikke kan gjenopprettes.
Les mer